+40744805097 contact@azbeton.ro

Despre noi

Putin despre noi

Consideram ca increderea din partea clientilor este unul din factorii cei mai importanti care contribuie la bunul mers al afacerii noastre. Avantajele unei relatii sincere si corecte pe o astfel de baza sunt evidente, de aceea îi dam importanta maxima.
Acordam cea mai mare atentie incadrarii in termenele convenite pentru proiectul la care lucram. Intelegem foarte bine insemnatatea factorului timp, si ne coordonam activitatea cu cea mai mare exactitate, astfel dam clientilor nostri posibilitatea sa isi calculeze cu precizie resursele si sa nu inregistreze amanari sau intarzieri in activitatea lor.
Raportul calitate/pret, rapiditatea executiei lucrarilor, gradul ridicat de finisaje, calitatea deosebita a materialelor utilizate sunt doar cateva dintre motivele care ar trebui sa va convinga sa alegeti o colaborare cu firma noastra.

Despre pardoseli:

Pardoseli industriale armate cu fibre metalice sau cu fibre de polipropilena care imbunatatesc rezistenta pardoselii datorita preluarii tensiunilor generate in masa betonului. Folosirea fibrelor reduce costurile de executie precum si riscul de fisura in pardoseala .

La realizarea de pardoseli colorate folosim tehnologia “proaspat pe proaspat”(wet in wet).Aceste pardoseli industriale cu strat de uzura quartz, agregate sintetice sau pulberi de otel sunt cele mai rezistente si rapide solutii de infrastructura pentru hale industriale,parcari subterane, hale logistice, etc.

Pentru evitarea fisurarii betonului executam taierea rosturilor in pardoseli din beton, cu masini de taiat beton, avand rolul de a prelua contractiile betonului,sa fisureze controlat de-a lungul taieturilor. Rosturile de lucru si rosturile taiate reprezinta punctele slabe la pardoseli din beton. Acestea pot fi eliminate prin folosirea de cofraje metalice inglobate in beton si aplicarea tehnologiei aferente “pardoseli din beton fara rosturi taiate”.

Pentru realizarea drumurilor si platformelor exterioare folosim grinda vibranta tip Tramix sau Laser Screed.

Pentru dimensionarea pardoselilor de beton armate cu fibre de metalice (fibre de otel) firma AZ beton poate oferii calcule statice in functie de incarcarile statice si dinamice la care este supusa pardoseala din beton.

AZ beton.ro

este siteul de prezentare

S.C. FOTOMAG ART S.R.L.

in parteneriat cu:

S.C. SAVINBET S.R.L. (locul 1 CAEN jud. Galati)

S.C. ELICOBET S.R.L

Contact rapid

Chivoiu Vasile

telefon: +40744805097

Email: contact@azbeton.ro

Call Now ButtonContacteaza-ne